Meer informatie..

Wie is PrimaDomein?

PrimaDomein is een handelsnaam van Webbureau Holland BV, een Noord-Hollands webdevelopment bureau dat is opgericht in 2006. Als werkers in de digitale wereld was en is het verhandelen van domeinnamen voor ons een voor-de-hand-liggende en logische stap naast ons dagelijkse ontwikkelwerk.

Hoe wordt het domein aan mij overgedragen wanneer ik een domeinnaam koop?

Je ontvangt binnen 1 uur de verhuiscode per E-mail. Met deze verhuiscode is kan eenvoudig de domeinnaam verhuisd worden naar de registrar van je eigen keuze.

Kan ik daarbij hulp van jullie verwachten?

Jazeker: je kunt tot 30 dagen na aankoop van de domeinnaam bij ons terecht met alle vragen die te maken hebben met de verhuizing en de ingebruikname van je domein. Heb je bijvoorbeeld vragen over de juiste DNS-instellingen voor je domein? Neem contact met ons op en je hebt snel antwoord op je vraag.

Kan ik me na aankoop van een domeinnaam beroepen op het herroepingsrecht?

Nee, PrimaDomein richt zich op zakelijke kopers en is zodoende niet gehouden aan het -voor de consumentenmarkt bedoelde- herroepingsrecht. De 2 weken bedenktijd voor kopen op afstand geldt dan ook niet na het aanschaffen van een domeinnaam bij PrimaDomein.

Begrippen uitgelegd

Een uitgebreide lijst domeinnaam-gerelateerde begrippen en uitleg vind je hier.

  • Je domeinnaam binnen 60 minuten beschikbaar
  • Makkelijk & veilig betalen via iDEAL
  • Verhuiscode & factuur direct per E‑mail
  • Kosteloze ondersteuning tot 4 weken na aankoop
  • Honderden tevreden klanten gingen je voor!